Catalunya Diari

Mollerussa obre dilluns la piscina coberta municipal després de canviar la teulada

Mollerussa obre dilluns la piscina coberta municipal després de canviar la teulada| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 Per aquest motiu, l’alcalde, que ha destacat que el consistori ha actuat amb tota la celeritat possible per tal de tenir les instal·lacions a punt el més aviat possible, ha indicat que, si les previsions es compleixen i no sorgeix cap impediment fora del normal, els usuaris podran ja utilitzar-la a partir de dilluns pel que fa als abonats i dimecres en el cas dels cursetistes. El període per inscriure’s ja està obert en horari de matí, de 08.00 a 14.00 hores, a les oficines de la piscina coberta on els interessats trobaran la informació dels 74 grups d’activitats previstos que enguany inclouen dues novetats: aquafit (treball combinat entre aigua i terra pels adults que vulguin millorar la condició física) i reeducació postural per a adults adreçat a usuaris amb patologies d’esquena i que vulguin fer natació terapèutica.  
 
Cal recordar que l’Ajuntament va començar el passat 4 de setembre, una setmana abans del previst, la renovació de la teulada de la piscina coberta. Les obres, que es van adjudicar a Fustes Graus, de Sant Llorenç de Morunys, una empresa especialitzada en aquest tipus de reparació, han consistit en la renovació de les 117 biguetes de fusta de l’equipament així com també el tancament de la teulada del qual s’ha incrementatel gruix de l’aïllament, fet que contribuirà també a l’estalvi energètic.
 
La renovació de la coberta ha comptat amb un pressupost de 106.998 euros sense iva. En aquest sentit, cal recordar que el consistori ja va obrir durant el Ple ordinari del 25 de juliol una partida de 75.000 euros per tal de dur a terme aquestes obres que ara s’haurà de complementar amb una modificació de crèdit per tal de cobrir el pressupost total de l’obra. El consistori es pot fer càrrec d’aquesta millora amb recursos propis, fet que ha ajudat a prendre la decisió de fer una rehabilitació de més envergadura que la inicialment proposada.
 


Comentaris

envia el comentari