Catalunya Diari

Mollerussa obre dilluns les inscripcions als Tallers d’Estiu que aposten per potenciar habilitats

Mollerussa obre dilluns les inscripcions als Tallers d’Estiu que aposten per potenciar habilitats| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 Els Tallers d’Estiu pensats per a nens i nenes de 4 a 12 anys tornaran a tenir la seu a l’escola Mestre Ignasi Peraire i tindran lloc del 30 de juny al 5 de setembre. La coordinació dels tallers anirà a càrrec de la Fundació Escola Josep Carol que proposa com a centre d’interès treballar l’autoconeixement, la construcció i l’acceptació de la pròpia identitat, la regulació de les emocions i els hàbits per aprendre a ser i actuar de manera autònoma. 
 
Els preus per setmana i infant s’han fixat, al igual que l’any passat, en 35 euros per setmana, tot i que s’han previst bonificacions de 5 euros per al segon germà inscrit i també per a famílies nombroses i monoparentals.
 
L’horari de les activitats és de les 09.00 a les 13.30 hores, tot i que s’ha previst que l’acollida es pugui fer a partir de les 08.30 hores per donar facilitats a la conciliació. Les inscripcions es poden fer des de dilluns a la primera planta de l’Ajuntament i caldrà inscriure’s com a màxim dimecres de la setmana anterior que es vulgui començar l’activitat.


Comentaris

envia el comentari