Catalunya Diari

Mollerussa obre les piscines d’estiu el proper dia 14 amb més oferta d’abonaments i activitats obertes

Mollerussa obre les piscines d’estiu el proper dia 14 amb més oferta d’abonaments i activitats obertes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 A banda de l’ampli ventall d’abonament, el regidor d’Esports, Jordi Pérez també ha explicat que aquesta temporada es durà a terme una nova activitat a la piscina d’estiu que estarà oberta a tots els usuaris. Es tracta d’una sessió de fitness que es farà a la piscina gran amb l’objectiu d’introduir una activitat lúdica per dinamitzar la piscina d’estiu i alhora captar gent de cara a l’oferta de cursos de la temporada d’hivern. De moment, s’han programat dues sessions en dissabte: una, el 28 de juny i la segona, el 26 de juliol, segons ha explicat el responsable de l’equipament, Gerard Nabau.
 
Pel que fa als cursos, aquesta temporada s’oferiran, al igual que l’anterior, una trentena de grups a través de 14 activitats en les diferents modalitats tant per a públic infantil (natació familiar, pàrvuls, iniciació i perfeccionament), per a adults (iniciació i manteniment), els programes de salut per adults (matronació que tenen un preu estipulat per sessions), i grups del Casal Municipal per a la Gent Gran. Així mateix, enguany es consolidaran el programa Fitness Plus, que permet fer Aquapower i Aquafit, els quals agrupen en diferents nivells d’intensitat una sessió d’aquagym a la piscina petita, una sessió de natació amb rendiment progressiu a la piscina profunda i una sessió en sec amb Pilates i GAC (glutis, abdominals i cames) a la sala polivalent. A més, també inclou la disponibilitat d’utilitzar el solàrium de les piscines d’estiu i la sauna en un horari determinat. A aquestes dues disciplines se suma el Bodygym, que combina l’Aquagym amb sessions d’abdominals hipopressius i que va ser la novetat de l’any passat.  
 
Les inscripcions per poder realitzar algun d’aquests cursos, que es faran des del 30 de juny fins al 8 d’agost, ja es poden fer a les oficines de la piscina coberta i els preus oscil·len entre els 17,40 i els 48,10 euros en funció de l’opció escollida. Així mateix, també es poden adquirir els abonaments per accedir a les piscines d’estiu, que a banda de les novetat, manté la mateixa diversificació d’abonaments que diferencia el carnet per al públic jove d’entre 12 i 17 anys de l’infantil i el d’adults. L’horari d’obertura serà de 10.30 a 20.30 hores el mesos de juny i juliol i fins a les 20.00 hores els mesos d’agost i setembre. La primera setmana de funcionament, però, serà en horari reduït de 12.00 a 20.00 hores. 
 
Adjudicació del bar de les piscines
D’altra banda, l’Ajuntament ha adjudicat la concessió administrativa per explotar el bar de les piscines per un termini de dos anys, prorrogable a 4, la proposta presentada per Ricard Garcia i Montse Florensa després de considerar-la la millor de les 10 que es van presentar al procediment obert convocat pel consistori. Entre els criteris fixats per fer l’adjudicació es va valorar especialment el fet que la concessió suposi la posada en marxa d’un negoci nou i també que fomenti la creació d’ocupació, ja que dels 60 punts en total que es valoraven, la meitat corresponen a aquests criteris encarats al foment de l’ocupació amb l’objectiu de ser un estímul a l’emprenedoria i a la voluntat de generar llocs de treball. 
 
Cal recordar que el consistori va adjudicar per primera vegada aquest servei al 15 de maig de 2001. No obstant, el passat 12 de desembre l’Ajuntament i el concessionari van acordar la resolució del contracte. Per aquest motiu, el consistori ha optat per treure a licitació un nou concurs públic per tal de poder tornar a prestar aquest servei el més aviat possible ja que per la seva ubicació, entre les piscines i el parc municipal, es tracta d’un espai molt concorregut quan arriba el bon temps. 


Comentaris

envia el comentari