Catalunya Diari

Mollerussa obre les piscines d’estiu el proper dia 15 amb novetats en l’oferta de cursos i d’abonaments

Mollerussa obre les piscines d’estiu el proper dia 15 amb novetats en l’oferta de cursos i d’abonaments| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 Pel que fa als cursos, aquesta temporada es dupliquen els adreçats als públic adult a través del programa Fitness Plus, que ja es va iniciar l’any passat amb la possibilitat de fer Aquapower i Aquafit, que agrupen en diferents nivells d’intensitat una sessió d’aquagym a la piscina petita, una sessió de natació amb rendiment progressiu a la piscina profunda i una sessió en sec amb Pilates i GAC (glutis, abdominals i cames) a la sala polivalent. A més, també inclou la disponibilitat d’utilitzar el solàrium de les piscines d’estiu i la sauna en un horari determinat. A aquestes dues disciplines se suma el Bodygym, que combina l’Aquagym amb sessions d’abdominals hipopressius i que és la novetat d’enguany.  
 
Aquesta nova formació se sumarà als més de 20 cursets que s’ofereixen en les diferents modalitats tant per a públic infantil (natació familiar, pàrvuls, iniciació i perfeccionament), per a adults (iniciació i manteniment), els programes de salut per adults (matronació, que enguany es pagarà per sessions i no amb una taxa per curs, i grups del Casal Municipal per a la Gent Gran) i fitness per adults (Aquaeròbic i Aquagym). Les inscripcions per poder realitzar algun d’aquests cursos, que es faran des de l’1 de juliol fins al 9 d’agost, comencen dimarts dia 11 a les oficines de la piscina coberta i els preus oscil·len entre els 17,40 i els 48,10 euros en funció de l’opció escollida.
 
Pel que fa als abonaments per accedir a les piscines d’estiu, es manté la mateixa diversificació dels abonaments de temporada que es va establir la temporada passada i que diferenciava el carnet per al públic jove d’entre 12 i 17 anys de l’infantil i el d’adults. S’afegeix com a novetat l’abonament setmanal i es manté l’abonament Accés 10 que ofereix deu sessions de bany lliure. L’horari d’obertura serà de 10.30 a les 20.30 hores el mesos de juny i juliol i fins a les 20.00 hoes els mesos d’agost i setembre. 
 
Convida a gaudir de l’aigua
D’altra banda, com a final de curs de la temporada, la Piscina Coberta ofereix per segon any consecutiu als cursetistes adults la possibilitat de convidar un amic o un familiar a participar en una sessió de la seva activitat durant la setmana del 15 al 21 de juny. L’objectiu de la iniciativa és, a banda d’organitzar una activitat lúdica per als nedadors que fan cursets, difondre les diferents modalitats de formació que s’ofereixen entre un públic nou que pugui estar interessat en realitzar-les la temporada vinent. Pel que fa al públic infantil, l’activitat suposarà la possibilitat de fer en la penúltima una sessió familiar acompanyat del pare, la mare, algun germà més gran o fins i tot algun padrí o oncle.


Comentaris

envia el comentari