Catalunya Diari

Mollerussa obrirà les piscines aquest dissabte

Mollerussa obrirà les piscines aquest dissabte| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 Respecte a la formació, aquest estiu s’oferirà un programa d’entrenaments de 3 dies a la setmana durant tot el mes de juliol que, sota el títol 'Fitness Plus', agruparà una sessió d’aquagym intens a la piscina petita, una sessió de natació amb rendiment progressiu a la piscina profunda i una sessió en sec amb Pilates i GAC (glutis, abdominals i cames) intensiu a la sala polivalent. A més, també inclourà la disponibilitat d’utilitzar el solàrium de les piscines d’estiu i la sauna en un horari determinat. Es tracta d’una prova pilot, de la qual se’n faran dos nivells, un de mitjà i un segon més intens, i que, en funció de la seva acceptació s’adaptarà també al paquet de cursos que s’ofereixen en la temporada d’hivern. 
 
Aquesta nova formació se sumarà als més de 20 cursets que s’ofereixen en les diferents modalitats tant per a públic infantil (natació familiar, pàrvuls, iniciació i perfeccionament), per a adults (iniciació i manteniment), els programes de salut per adults (matronació i grups del Casal Municipal per a la Gent Gran) i fitness per adults (aquaeròbic i aquagym).
 
Les persones interessades en inscriures en alguns d'aquests cursos, que es faran des del 25 de juny fins al 3 d’agost, ho poden fer a les oficines de la piscina coberta. Els preus oscil·len entre els 17,40 i els 48,10 euros en funció de l’opció escollida. Pel que fa als abonaments per accedir a les piscines d’estiu, també es presenta una major diversificació pel que fa als abonaments de temporada i com a novetat en aquest sentit s’ofereix un carnet per al públic jove d’entre 12 i 17 anys diferenciat de l’infantil i el d’adults. La principal novetat és, però, l’abonament Accés 10 que ofereix deu sessions de bany lliure per aquelles persones que els pugui interessar i també els preus de l’entrada per una sessió que tenen una tarifa diferent en funció si es tracta d’un dia laboral o si és cap de setmana o festiu. L’horari d’obertura serà de 10.30 a 20.30 hores el mesos de juny i juliol i fins a les 20.00 hores els mesos d’agost i setembre.
 
D’altra banda, com a final de curs de la temporada, la Piscina Coberta ofereix als cursetistes adults la possibilitat de convidar un amic o un familiar a participar en una sessió de la seva activitat durant la setmana del 16 al 22 de juny. L’objectiu de la iniciativa és, a banda d’organitzar una activitat lúdica per als nedadors que fan cursets, difondre les diferents modalitats de formació que s’ofereixen entre un públic nou que pugui estar interessat en realitzar-les la temporada vinent. Pel que fa al públic infantil, l’activitat suposarà la possibilitat de fer en la penúltima una sessió familiar acompanyat del pare, la mare, algun germà més gran o fins i tot algun padrí o oncle.


Comentaris

envia el comentari