Catalunya Diari

Mollerussa ofereix un forfet de turisme esportiu d’aventura amb tres experiències al Parc de la Serra

Mollerussa ofereix un forfet de turisme esportiu d’aventura amb tres experiències al Parc de la Serra| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa activarà de cara a l’any vinent un forfet de turisme esportiu d’aventura que inclou tres experiències diferents que tenen com a punt de partida el Parc de la Serra. Es tracta d’un vol en avioneta de 20 minuts que inclou, entre altres indrets, sobrevolar l’Estany d’Ivars - Vila-sana, la banqueta del Canal d’Urgell i la zona dels Vilars d’Arbeca i la possibilitat de poder pilotar; ser el copilot d’un cotxe de ral·lis i fer una ruta de dues hores a cavall per diferents espais de la Serra.

El preu total del paquet d’experiències és de 99 euros i es podrà gaudir en quatre dates diferents al llarg de l’any que seran el 18 de febrer, el 25 de març el 20 de maig i el 7 d’octubre.

L’objectiu és “promocionar Mollerussa a través del turisme d’experiències comptant amb el suport de la societat organitzada” i “obrint portes per donar a conèixer les possibilitats que ofereix un paratge com és el Parc de Serra”, segons ha indicat l’alcalde de la localitat, Marc Solsona, el qual ha afegit que aquest és el primer d’altres forfets de turisme que s’estan treballant des del Consistori que ajudaran a complementar l’oferta d’activitats que té la ciutat.

Les inscripcions per poder gaudir d’aquest forfet únicament es podran fer en línia a través de la pàgina web municipal on estarà especificada tota la informació, tot i que també s’habilitarà com a punt d’informació presencial sobre el forfet a la piscina coberta municipal. Les inscripcions es tancaran el dimecres de la mateixa setmana en què es dugui a terme l’activitat. Cal dir que es requereix un mínim de persones per poder dur a terme les diferents activitats. No obstant, segons la regidora de Turisme de la població, Imma Casanella, també es poden contractar per separat per 50 euros el vol en avioneta i 40 euros cadascuna les altres dues activitats, per a la qual es pot tractar “d’un regal interessant de cara a la campanya de Nadal” ja que també permet que les tres activitats puguin ser gaudides per persones diferents.

Sorteig d’un 2x1 en el marc de la Fira E-Vents
La promoció d’aquest forfet comença aquest cap de setmana amb una bustiada a la comarca i també amb la presència a Fira E-Vents. Tots el visitants de l’estand de l’Ajuntament que ho vulguin poden participar en un concurs de fotografia a Instagram en el que l’autor/a de la instantània més original obtindrà com a premi un val de 2x1 en el paquet de 99 euros, és a dir, comprant un val se’n regalarà un altre. El photocall que s’ha ideat per l’ocasió anirà rodant per diferents activitats organitzades per l’Ajuntament de Mollerussa durant aquest mes de desembre per tal d’ampliar el públic que es pugui presentar al concurs, que consisteix en fer-se un selfie amb aquest fons. Les bases podran consultar-se a www.mollerussa.cat.


Comentaris

envia el comentari