Catalunya Diari

Mollerussa organitza activitats complementàries a la Mitja Marató

Mollerussa organitza activitats complementàries a la Mitja Marató| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

La Mitja Marató de Mollerussa, que enguany celebra el seu 25è aniversari, comptarà amb un seguit d’activitats paral·leles que es faran el dissabte abans de la cursa, que tindrà lloc el 21 d’octubre. La primera fira del corredor, ubicada al pavelló poliesportiu municipal i que comptarà amb comerços i firmes relacionades amb el món del running, és una de les novetats per les que aposta l’organització, a càrrec de l’Ajuntament de Mollerussa i l’Associació Atlètica Xafatolls.

  

La jornada prèvia es completarà també amb curses infantils per edats, que es duran a terme al Parc Municipal, i també amb xerrades tècniques que es faran al Pavelló poliesportiu i que aniran a càrrec de Quim Erta, entrenador nacional d’atletisme, el qual parlarà sobre 'L’entrenament de les curses de fons i de la podòloga Sílvia Carles, que explicarà la 'Influència de les alteracions biomecàniques del peu en el córrer'.

  

 

  

Amb l’organització d’aquesta programació paral·lela d’activitats, l’Ajuntament i l’Associació Atlètica Xafatolls volen, a banda de commemorar els 25 anys de vida de la cursa, donar un renovat impuls a la celebració de la Mitja Marató, la més plana de les que es disputen a Catalunya. El mateix dia 21 tambñe tindrà lloc la cursa de 8 kilòmetres que es va començar a fer ara farà cinc anys amb l’objectiu d’oferir majors opcions als atletes i atraure més públic.

  

 

  

Les inscripcions per participar tant a la Mitja com a la cursa popular de 8 quilòmetres ja es poden fer on line al web www.mollerussa.cat/mitja fins el proper 18 d’octubre.

Comentaris

envia el comentari