Catalunya Diari

Mollerussa organitza diumenge el Second Hand Market amb la idea d’arribar als 15.000 euros de benefici

Mollerussa organitza diumenge el Second Hand Market amb la idea d’arribar als 15.000 euros de benefici| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa (Arxiu)Així ho han explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president i el vicepresident de Mollerussa Comercial, Àlex Català, i Enric de la Serna, respectivament. Solsona ha remarcat que es tracta d’una iniciativa que té per objectiu que el negoci que es generi reverteixi en el comerciants associats a l’associació Mollerussa Comercial, organitzadora de l’esdeveniment, ja que la moneda de canvi és el molleuro i aquesta únicament es pot bescanviar en els establiments que formen part d’aquesta entitat.

Per la seva part, Àlex Català ha explicat que sota el lema 'Vendre per comprar' el Second Hand Market és un dels esdeveniments comercials, a banda del Open Night que genera més volum de negoci ja que els 15.000 molleuros que es van bescanviar en l’anterior edició ja han tornat a revertir a Mollerussa en només 6 mesos. Tots els inscrits hauran de deixar una fiança de 25 euros per tal de poder muntar parada, una fiança que els serà retornada al 50% un cop finalitzat el mercat, segons ha explicat Enric de La Serna.

Com a novetats en aquesta edició destaca la incorporació d’un segon punt de bescanvi de molleuros entre els compradors interessats en adquirir algun dels productes exposats en el mercat, que comptarà també amb un espai al Pavelló Verd destinat a acollir els infants i que estarà habilitat amb inflables i diferents activitats pensades amb la voluntat que la cita es converteixi en un esdeveniment familiar. Així mateix, també s’habilitarà un servei de cafeteria i restaurant.


Comentaris

envia el comentari