Catalunya Diari

Mollerussa organitza el I Mercat de Segona Mà Second Hand Market

Mollerussa organitza el I Mercat de Segona Mà Second Hand Market| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

Mollerussa celebrarà el proper 5 de maig al Pavelló Firal el primer Mercat de Segona Mà Second Hand Market que tindrà com a particularitat el fet que la moneda de canvi serà el molleuro. Així ho han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, entitat promotora de l’iniciativa.

  

Es tractarà d’un espai basat en el lema 'Vendre per comprar', ja que les persones inscrites vendran els seus articles personals de segona mà cobrant-los amb mollereuros, una moneda que després podran utilitzar per comprar en els establiments associats a Mollerussa Comercial pel mateix valor en euros. 

  

 

  

La idea és dinamitzar el comerç associat i alhora fidelitzar la clientela, segons ha indicat Català, el qual ha explicat que el mercat, que està obert a tothom que ho vulgui amb una inscripció gratuïta, funcionarà d’11.00 a 19.00 hores ininterrompudament. El públic, que tindrà l’entrada de franc, podrà bescanviar els seus diners en molleuros en el Banc de Mollerussa Comercial que s’instal·larà en el Pavelló Firal i adquirir qualsevol dels articles de segona mà que els particulars interessats exposaran en estand cedits per l’organització a canvi d’una fiança de 25 euros que serà retornada al finalitzar el mercat. 

  

 

  

Els productes, que poden ser des de llibres a joguines passant per roba, mobles o qualsevol article d’ús personal, han d’estar en bon estat i passar la revisió d’una comissió que s’encarregarà de determinar si reuneixen les condicions per ser posat a la venda, ja que s’exclou qualsevol article procedent d’estocs o d’outlets. Les bases per participar en aquest mercat poden consultar-se a través de la www.remollerussa.info, on les inscripcions poden formalitzar-se fins al 25 d’abril. 

  

 

  

L’Ajuntament i Mollerussa Comercial estudien també la manera d’aplicar aquests descomptes a través de molleuros en serveis municipals com entrades en obres de teatre o tiquets de pàrquing gratuït, entre altres. 

\r\n


Comentaris

envia el comentari