Catalunya Diari

Mollerussa renovarà tota la teulada de la piscina coberta per garantir la seguretat de la instal·lació

Mollerussa renovarà tota la teulada de la piscina coberta per garantir la seguretat de la instal·lació| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

va obligar a tancar la instal·lació el passat 19 de juliol

Solsona, que ha asegurat que des que es va haver de tancar l’equipament s’ha actuat amb diligència per accelerar-ne la reparació, ha dit que les obres començaran el proper 12 de setembre un cop es disposi de tot el material necessari per canviar les 117 bigues que hi ha al sostre de la piscina, un material que ja ha estat encarregat.

L’alcalde ha explicat també que si bé primerament es va pensar en fer una acció correctiva de caràcter urgent, un cop analitzada la situació i donat el fet que la instal·lació té més de 20 anys d’existència s’ha cregut més convenient fer una acció de renovació completa que afecti tota la teulada. "Creiem que per tranquil·litat i seguretat, ara és el moment de fer tota la obra nova per així deixar la coberta arreglada del tot per 20 anys més", ha comentat.

Les obres, que s’han adjudicat a Fustes Graus, de Sant Llorenç de Morunys, una empresa especialitzada en aquest tipus de reparació, consistiran en renovar totes les seccions de bigues de fusta de l’equipament així com també el tancament de la teulada del qual s’incrementarà el gruix de l’aïllament, fet que contribuirà també a l’estalvi energètic, segons ha indicat Josep Simó. També ha explicat que es tracta d’un procés laboriós ja que s’ha de treballar amb grues des de fora de la instal·lació.

La renovació de la coberta compta amb un pressupost de 106.998 euros sense iva. En aquest sentit, cal recordar que el consistori ja va obrir durant el Ple ordinari del 25 de juliol una partida de 75.000 euros per tal de dur a terme aquestes obres que ara s’haurà de complementar amb una modificació de crèdit per tal de cobrir el pressupost total de l’obra. Solsona ha indicat que el consistori es pot fer càrrec d’aquesta millora amb recursos propis, fet que ha ajudat a prendre la decisió de fer una rehabilitació de més envergadura que la inicialment proposada. L’alcalde també ha explicat que, en principi, les obres han d’estat enllestides a finals de setembre per tal que a l’octubre es pugui iniciar la temporada d’activitats de l’equipament.


Comentaris

envia el comentari