Catalunya Diari

Mollerussa reordena el trànsit rodat per la zona de la Serra

Mollerussa reordena el trà nsit rodat per la zona de la Serra| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa



Aquesta reordenació implica també l’habilitació d’un nou accés al Centre d’Eduació Especial Siloé amb una porta a la part del darrera, just al davant d’on s’ubicarà una parada d’autobús per tal que els alumnes del centre puguin accedir directament a l’edifici sense haver de creuar la carretera.

La reordenació de la circulació a la Serra implica que únicament el transport escolar podrà circular per la via habitual que utilitzen ara tots els vehicles, mentre que la resta de turismes hi hauran d’accedir per la circumval·lació que es va construir en paral·lel fa un parell d’anys. Per aquest motiu, també s’ha modificat l’accés a l’aparcament del davant dels instituts que només es podrà fer per aquesta circumval·lació. Just al davant de l’institut La Serra i del institut Mollerussa es senyalitzarà una zona exclusiva per aparcament d’autocars escolars, tot i que es reservarà la primera parada a l’autobús del servei discrecional de transport que per primera vegada tindrà parada en aquesta zona.

Obres als centres escolars
Pel que fa al col·legi Siloé, a banda de la nova porta que s’ha habilitat en la part de darrera d’aquest centre, l’Ajuntament també està arranjant la façana i refarà l’enjardinament amb el reemplaçament d’una desena d’arbres que van resultar afectats per la pedregada del 5 de juliol. Una altra de les millores que s’han fet en aquest centre és renovar el subministrament d’aigua amb una canalització des de la planta potabilitzadora propera i la instal·lació d’una segona bomba de pressió.

A banda del Siloé, l’Ajuntament també ha intervingut aquest estiu en les escoles Les Arrels i en l’Ignasi Peraire. A l’escola Les Arrels s’ha reordenat l’espai del pati, reubicant el sorral a la part del davant de manera que es pugui dotar la part interior d’una zona d’esbarjo més àmplia. Així mateix, s’ha construït un tanca protectora per incrementar les mesures de seguretat la zona del sorral. A l’escola Mestre Ignasi Peraire, s’ha habilitat un accés directe al Cruyff Court Bojan Krkic, instal·lant una porta al lateral i el proper dia 17 està previst col·locar una tanca protectora per integrar el camp al centre escolar. També s’ha millorat el drenatge del pati del davant per tenir més capacitat d’absorció de l’aigua en cas de pluges fortes.


Comentaris

envia el comentari