Catalunya Diari

Mollerussa reordena una zona de la plaça del Pla d’Urgell per ubicar-hi dos aparcaments de bicicletes

Mollerussa reordena una zona de la plaça del Pla d’Urgell per ubicar-hi dos aparcaments de bicicletes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

L’Ajuntament de Mollerussa, a través de la brigada municipal, està realitzant aquesta setmana una actuació de reordenament a la plaça del Pla d’Urgell, on ha enderrocat una paret d’un solar de propietat municipal, per tal d’ubicar-hi els dos aparcaments per a bicicletes que fins ara ocupaven una zona als porxos de l’edifici consistorial.

Així ho ha explicat aquest dimarts l’alcalde de la localitat, Marc Solsona, el qual ha afirmat que es tracta de guanyar espai en aquest angle de la plaça per tal de millorar-ne la imatge i també la funcionalitat. 
 
Així mateix, l’alcalde també ha comentat que dilluns a primera hora es van donar per finalitzada una actuació, que també ha dut a terme la brigada en aquesta mateixa plaça, i que ha consistit en reparar la reixa de la clavera que travessa el carrer i el paviment que la fixa, malmès pel pas del transit rodat en aquest cèntric punt de la ciutat. Aquesta reparació ha obligat a tallar el pas de vehicles per aquesta zona durant tot el divendres passat i també el cap de setmana. 


Comentaris

envia el comentari