Catalunya Diari

Mollerussa reparteix embuts als veïns per reciclar l'oli de cuina

Mollerussa reparteix embuts als veïns per reciclar l'oli de cuina| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha estat acompanyat del regidor d’Urbanisme i Atenció Externa, Jaume Segura, ha donat a conèixer avui la iniciativa i ha explicat que d’aquesta manera la capital se suma a la campanya endegada des del Consell Comarcal fa uns mesos per conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de reciclar els olis domèstics i millorar la gestió dels residus. 
 
Pel que fa als contenidors, el Consistori els situarà a la plaça de l’Estació, a la plaça Major, al passeig de la Sardana, al carrer de Bellvís, a Torre Pintó i al carrer de Llorenç Vilaró. Respecte als embuts, que estan pensats per poder-se col·locar a la part superior de qualsevol ampolla de plàstic, els ciutadans interessats podran passar a recollir-los al Centre Cultural cada dimecres de 10.00 a 13.00 hores.
 
La recollida i el reciclatge d’aquest oli usat anirà a càrrec del grup Shalom, el qual destinarà un vehicle que passarà periòdicament a recollir l’oli usat dels contenidor per al seu posterior reciclatge. L’objectiu de l’Ajuntament amb aquesta nova iniciativa és evitar la contaminació del medi aquàtic i l’obstrucció de les canonades i alhora afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius amb risc d’exclusió. 


Comentaris

envia el comentari