Catalunya Diari

Mollerussa tornarà a tenir un centenar d'atraccions i el mercadet al carrer Arbeca durant la Fira de Sant Josep

Mollerussa tornarà a tenir un centenar d'atraccions i el mercadet al carrer Arbeca durant la Fira de Sant Josep| Redacció - Fotografia: Fira de Mollerussa

Fira de Sant Josep

Pel que fa a les casetes, n’hi haurà una cinquantena entre tómboles, xurreries, tir, curses de camells, pesca d’ànecs o la de videojocs. A més a més, també es podrà gaudir d’una desena de bars amb diferents varietats de menjar.

Per tercer any consecutiu, el carrer Arbeca i a la plaça Major tornaran a acollir el mercadet amb l’objectiu de comunicar la zona del recinte firal amb el centre comercial de la ciutat. En aquest cas, el mercadet, que ja obrirà portes el dia 19, festiu local de Sant Josep, comptarà amb una cinquantena de parades amb diferents productes d’artesania o roba, entre altres. Per tant, el mercat setmanal del dimecres quedarà suspès.

Així mateix, una altra de les mesures que s’han pres des del consistori amb la voluntat d’afavorir el comerç local i davant la petició de Mollerussa Comercial i la delegació a Mollerussa de la Cambra de Comerç ha estat permetre als comerços de la ciutat obrir diumenge dia 23 de març, que es quan es preveu una major afluència de públic a la fira, en virtut de la normativa d’horaris comercials de la Generalitat que permet al consistori fixar dos dies més a banda dels ja 8 establerts

Trasllat provisional de la parada d’autobusos
Una altra de les mesures que ha pres l’Ajuntament amb motiu de la Fira de Sant Josep ha estat demanar el trasllat provisional de la parada d’autobusos. D’aquesta manera, des d'aquest dilluns, dia 17, i fins al 25 de març la parada s’ubicarà, com es ve fent en els darrers anys, a la carretera de Torregrossa en la cruïlla amb l’avinguda del Canal, al costat de la rotonda de la Font de l’Albada.


Comentaris

envia el comentari