Catalunya Diari

Mollerussa treu a la venda les entrades per veure el Concurs de Vestits de Paper i el passi de la tarda

Mollerussa treu a la venda les entrades per veure el Concurs de Vestits de Paper i el passi de la tarda| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

L’Ajuntament de Mollerussa ja té a la venda les entrades per assistir a la gala de la 49a. edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper, que tindrà lloc el proper 13 de desembre a les 22.00 hores al Teatre L’Amistat de la capital del Pla d'Urgell.

Així mateix, també es podran adquirir les localitats per assistir a la desfilada prèvia de dissabte a la tarda que es fa per tal que el jurat pugui tenir més elements per emetre el seu veredicte i que permetrà als assistents conèixer de prop les interioritats del concurs, una iniciativa que es repeteix per quart any consecutiu després de l’èxit de les anteriors edicions. 
 
Així, els preus per assistir a la gala de la nit, que es mantenen respecte a fa quatre anys,  s’han fixat en 30 euros per al primer pis i les butaques de platea i 25 euros per al segon pis mentre que per a la desfilada que es farà a partir de les 17.00 hores el preu és de 10 euros per al primer pis i la platea. Així mateix, enguany s’ha incidit especialment en promocionar el certamen entre casals de jubilats de tot l’Estat espanyol, als quals s’ha volgut fer un descompte especial en l’entrada per a grups, que tindrà un preu de 20 euros enlloc dels 30 de l’entrada general.
 
L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar la possibilitat a un major nombre de persones per tal que puguin veure les peces que es presenten a concurs. Les entrades estaran a la venda al Museu de Vestits de Paper de dimarts a divendres de les 18.00 a 20.00 hores.
 
Gràcia de Mònaco i la Reina Letizia inspiren dissenys
La reialesa continua sent font d’inspiració per als participants al Concurs de Vestits de Paper. Així, enguany es podrà veure desfilar una còpia en paper d’un vestit de seda que va portar Gràcia de Mònaco així com també el vestit de la coronació de la Reina Letizia. També desfilarà un vestit de flamenc amb més de 500 roses vermelles fet a partir d’un disseny cedit per la dissenyadora Vicky Martín Berrocal.


Comentaris

envia el comentari