Catalunya Diari

Mollerussa treu a la venda les entrades per veure el Concurs de Vestits de Paper i el passi de la tarda

Mollerussa treu a la venda les entrades per veure el Concurs de Vestits de Paper i el passi de la tarda| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

L’Ajuntament de Mollerussa posa a la venda a partir d’aquest dimarts les entrades per assistir a la gala de la 51a edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper que tindrà lloc el proper 17 de desembre a les 22.00 hores al Teatre L’Amistat de la localitat.

Així mateix, també es podran adquirir les localitats per assistir a la desfilada prèvia de dissabte a la tarda que es fa per tal que el jurat pugui tenir més elements per emetre el seu veredicte i que permetrà als assistents conèixer de prop les interioritats del concurs. 
 
El preu de l’entrada per assistir a la gala de la nit, que es manté sense canvis des de fa 6 anys,  són 30 euros per al primer pis i les butaques de platea i 25 euros per al segon pis mentre que per a la desfilada que es farà a partir de les 17.00 hores el preu és de 10 euros per al primer pis i la platea.  Així mateix, un any més s’ha tornat a promocionar el certamen entre casals de jubilats de tot l’Estat espanyol, als quals es fa un descompte especial en l’entrada per a grups, que es fixa en 20 euros.
 
L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar la possibilitat a un major nombre de persones per tal que puguin veure les peces que es presenten a concurs. Les entrades estaran a la venda al Museu de Vestits de Paper de dimarts a divendres de les 18.00 a les 20.00 hores.


Comentaris

envia el comentari