Catalunya Diari

Mollerussa vol que el nou aparcament a la zona de les piscines sigui realitat abans de Sant Josep

Mollerussa vol que el nou aparcament a la zona de les piscines sigui realitat abans de Sant Josep| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

L’Ajuntament de Mollerussa preveu que l’aparcament que està previst construir al solar que quedarà quan s’enderroqui l’antic bar de les piscines sigui una realitat per la Fira de Sant Josep. Així ho ha indicat aquest dimarts l'alcalde de la localitat, Marc Solsona.

Solsona ha explicat que ja s’han classificat les tres propostes que s’han presentat al procés de licitació de la concessió de la zona blava del municipi, un punt previst en l’ordre del dia del Ple ordinari que es farà aquest dijous. En aquest sentit, l'alcalde ha afirmat que de les tres empreses que han concursat, el Consistori ha optat per la que ha presentant l’oferta econòmica més avantatjosa per les arques municipals, ja que ha fet una baixa a la proposta inicial del 17% amb un cost anual del servei de 105.336 euros. 
 
L’alcalde també ha indicat que les tres empreses que concursen proposen també un mes com a termini d’execució de l’enderroc de l’antic bar de les piscines així com també el fet d’incrementar el nombre de màquines expenedores que s’ha d’instal·lar a les zones de nova implantació, com així també en alguns punts com al carrer Ferrer i Busquets on només n’hi ha en una banda de la via. Així mateix, també ha assenyalat que les empreses també han ofert la possibilitat de poder fer els pagaments del tiquet de la zona blava a través d’una aplicació instal·lada als telèfons intel·ligents.
 
La nova concessió de la zona blava del municipi gestionarà un total de 439 places, de les quals 98 són de nova creació tot i que se’n deixaran sense efecte 50 de l’avinguda de la Generalitat i de la plaça de l’Estació. Pel que a les places que es posaran en funcionament per primera vegada, 23 corresponen a l’aparcament que està previst ubicar al carrer Llorenç Vilaró, a la parcel·la que quedarà un cop s’hagi enderrocat l’antic bar de les piscines, i la resta es divideixen entre la prolongació del carrer de Ferrer i Busquets i la incorporació dels carrers de Santa Joaquima de Vedruna, Verge de Montserrat i Onze de Setembre, tots ells al centre urbà en zona comercial. La nova concessió, que tindrà una durada de 10 anys, haurà de fer-se càrrec de les obres d’enderroc de l’antic bar de les piscines per tal d’habilitar la zona com a aparcament, unes obres pressupostades en 216.927 euros, i a més haurà d’adequar les zones d’ampliació de la concessió.


Comentaris

envia el comentari