Catalunya Diari

Montgai acull el 7è Motocròs Clàssic i la 3a Copa d'Espanya

Montgai acull el 7è Motocròs Clàssic i la 3a Copa d'Espanya| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

El circuit El Cluet de Montgai acollirà aquest dissabte una jornada de commemoració dels seus 50 anys d'activitat vinculada al món del motocròs amb la disputa del 7è Motocròs Clàssic i la 3a Copa d'Espanya. Posteriorment, a la plaça Prat de la Riba, es durà a terme un sopar de germanor d'expilots i col·laboradors.


La jornada començarà dissabte a les 8.30 hores amb les verificacions administratives i tècniques, que donaran pas als entrenaments cronometrats a partir de les 12.00 hores. A la tarda, es farà la presentació dels pilots i hi haurà una batucada per donar encara més caliu a la jornada. A partir de les 16.00 hores, es començaran a disputar les primeres mànegues de les diferents categories, agrupades en quatre: Evo-Super Evo, Pre 76-Pre 78, Twinshock, i 80 Twinshock-80 Evo. Les tres primeres categories faran 15 minuts més dos voltes al circuit, mentre que la darrera categoria farà 10 minuts més dos voltes. A partir de les 17.45 hores es donarà pas a les segones mànegues, per acabar amb el lliurament de premis a partir de les 19.30 hores.


 


A més, a les 22.00 hores se celebrarà el sopar de gala a la plaça Prat de la Riba de Montgai en motiu del 50è aniversari del motocròs, una vetllada que acabarà amb una actuació musical i que s'espera que sigui una trobada d'expilots i col·laboradors que, en un moment o altre de la seva trajectòria, han estat vinculats al circuit El Cluet de Montgai. Tots ells, a més, podran gaudir el diumenge d'una jornada d'entrenaments oberta i gratuïta al recinte.


 
La Diputació de Lleida ha acollit la presentació de la 7a edició del Motocròs Clàssic i III Copa d'Espanya. L'acte ha comptat amb la participació del diputat Eloi Bergós; de l'alcalde de Montgai, Jaume Gilabert; del president del Moto Club Associació Amics Motocròs Montgai, Vicent Solé; i del gerent de la Federació Catalana de Motociclisme, Jordi Cunillera. 


Comentaris

envia el comentari