Catalunya Diari

Montgai inicia aquest dissabte els tallers d’elaboració de sabó artesà

Montgai inicia aquest dissabte els tallers d’elaboració de sabó artesà| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Montgai

 Per a la sessió d'aquest dissabte de moment hi ha 7 persones apuntades. Els interessats en participar-hi s’han d’inscriure a les oficines del consistori; trucant al telèfon 973 43 00 05, de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 hores; o enviant un correu electrònic a [email protected] o [email protected] Les places són limitades i el preu d’inscripció és de 8 euros per sessió. Aquest inclou berenar de coca i xocolata i un petit dossier amb les receptes que ensenyen les mestres saboneres.
 
El principal objectiu dels tallers és ensenyar a fer sabó a partir de l’oli de cuina usat. Així, els assistents col·laboraran en el reciclatge i evitaran que aquest residu es llenci a la natura. L’oli que es genera cada dia a casa és un dels més tòxics i problemàtics per al medi ambient. Com a dada significativa, cal dir que un sol litre d’oli usat abocat per l’aigüera pot contaminar fins a 100.000 litres d’aigua.
 
Aquests tallers formen part de ‘Net. Fira del Sabó’ de Montgai que enguany celebrarà la seva sisena edició el proper 1 de juny.


Comentaris

envia el comentari