Catalunya Diari

Montgai Màgic s'inicia amb tallers per a 230 escolars

Montgai Mà gic s'inicia amb tallers per a 230 escolars| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Montgai

Montgai ha donat aquest dijous el tret de sortida a la sisena edició de Montgai Màgic, la Fira de la Màgia al Carrer, amb una de les principals novetats de l'edició d'enguany, allargar un dia més la celebració del certamen amb l'organització d'una jornada de màgia dedicada a un total de 230 alumnes d'entre 3 i 12 anys procedents d'onze escoles del voltant de la localitat.

Durant el matí, els 230 escolars han participat en un taller de màgia a càrrec del Mag Reivax on han fabricat una vareta màgica i una carta canviant i han après diversos trucs. Abans han gaudit d'un esmorzar a base de fruita que els ha ofert Unió de Pagesos i també han pogut participar en diversos jocs organitzats per la fundació Thao que té l'objectiu de promoure bons hàbits alimentaris. A la tarda han gaudit d'un espectacle de màgia que ha ofert també el Mag Reivax, director del certamen.

Montgai Màgic celebra la seva sisena edició des d'aquest dijous i fins diumenge. Una altra de les novetats d'enguany és que el certamen s’inaugurarà divendres al vespre amb l’actuació del mag Ismael Civiac, proclamat recentment campió mundial de màgia al carrer. La companyia aragonesa Civi-Civiac presentarà a les 21.00 hores a la plaça Prat de la Riba, l’espectacle Gran Zampano amb el qual va guanyar el campionat mundial de màgia de carrer celebrat a Itàlia el passat 5 d’agost.

Així mateix, l'organització, juntament amb la federació ALLEM, repetirà divendres al matí una sessió de màgia adreçada a persones amb discapacitat. Uns 200 joves i monitors d’una desena de centres de la demarcació de Lleida podran gaudir d’una xocolatada, d’un taller de màgia amb el Mag Xule i d’altres espectacles sorpresa. A més, al vespre, abans de la inauguració tindrà lloc la gala solidària amb Mags del Món a la sala Ateneu.


Comentaris

envia el comentari