Catalunya Diari

Montgai organitza tallers d’elaboració de sabó artesà

Montgai organitza tallers d’elaboració de sabó artesà| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Montgai

 Els tallers, que aniran a càrrec de les mestres saboneres de la població, tindran lloc els dissabtes 23 de febrer, 2, 16, 23 de març i 13 d’abril, de les 16.00 a les 18.00 hores, a l’antic bar dels jubilats, situat a la plaça Prat de la Riba.
 
Els interessats en participar-hi s’han d’inscriure a l’Ajuntament de Montgai, trucant al telèfon 973 43 00 05, de dilluns a divendres de 09.00 a 13.00 hores, o enviant un correu electrònic a [email protected]. Les places són limitades (d'entre 10 i 15 persones) i el preu d’inscripció és de 7 euros per sessió. Aquesta inclou guants de protecció, mascareta i una mostra del sabó elaborat com a obsequi. Aquests tallers formen part de ‘Net. V Fira del Sabó’ de Montgai que enguany se celebrarà el diumenge 28 d’abril.
 
El principal objectiu dels tallers és ensenyar a fer sabó artesà a partir de l’oli de cuina usat. Així, els assistents col·laboraran en el reciclatge i evitaran que aquest residu es llenci a la natura. L’oli que es genera cada dia a casa és un dels més tòxics i problemàtics per al medi ambient, ja que un sol litre abocat per l’aigüera pot contaminar fins a 100.000 litres d’aigua.Comentaris

envia el comentari