Catalunya Diari

Montoliu de Lleida penja la bandera espanyola arran d'una moció impulsada per l'únic edil del PP

Montoliu de Lleida penja la bandera espanyola arran d'una moció impulsada per l'únic edil del PP| ACN - Fotografia: PP Lleida

 

L'Ajuntament de Montoliu de Lleida ha penjat la bandera espanyola al balcó del consistori arran d'una moció impulsada per l'únic edil del PP. Es dóna la circumstància que a Montoliu governen els altres sis regidors, tots membres d'una candidatura vinculada a ERC. En l'últim ple, la moció va prosperar perquè va comptar amb el vot favorable del representant del PP i l'equip de govern es va abstenir. La bandera es va penjar aquest divendres coincidint amb la festa major del municipi.

Segons ha informat el PP, la moció instava el consistori de Montoliu a ubicar la bandera espanyola en un espai preferent de la façana i també demanava instal·lar una imatge del rei Felip VI a la sala de plens. De moment, en compliment de la moció, l'equip de govern ha acceptat col·locar la bandera espanyola, que apareix al costat de la del municipi, la de la comarca del Segrià, la de la UE i la senyera.
 
Tant el regidor del PP de Montoliu, Eduardo Ruiz, com el candidat de la formació al 26-J per Lleida, José Ignacio Llorens, s'han mostrat satisfets i agraïts amb l'alcalde, Daniel Farré, per haver accedit a la seva petició.


Comentaris

envia el comentari