Catalunya Diari

Mor al ser colpejat per una màquina amb pala carregadora mentre treballava en una empresa de fertilitzants de Menàrguens

Mor al ser colpejat per una mà quina amb pala carregadora mentre treballava en una empresa de fertilitzants de Menà rguens| Redacció

Un home de 45 anys, veí d'Alpicat, ha perdut la vida aquest dimarts a la tarda mentre realitzava tasques de manteniment en una empresa de fertilitzants de la partida Cap del Terme de Menàrguens. El treballador ha perdut la vida després de ser colpejat per una màquina amb pala carregadora.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Lleida han rebut l'avís de l'accident a les 16.45 hores. Alertats els serveis d'emergències, al lloc s'hi ha desplaçat un helicòpter medicalitzat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Tot i això, només han pogut certificar la mort del treballador.

Durant la gestió de l'accident també hi han participat cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Un cop recollida tota la informació, els mossos posaran el fet en coneixement del Departament de Treball i del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.

Cal recordar que fa dues setmanes va morir un altre treballador sepultat per un corriment de terra mentre treballava ne una finca agrícola de Raimat.


Comentaris

envia el comentari