Catalunya Diari

Mor una nena de 3 anys a l'incendiar-se una casa a Balaguer

Mor una nena de 3 anys a l'incendiar-se una casa a Balaguer| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 El foc s’inicià a la primera planta de la casa, que consta de planta baixa i dues alçades, i va provocar l’esfondrament parcial del sostre de segona planta. Sis dotacions dels Bombers van treballar en les tasques d’extinció del foc i, poc abans de mitjanit, ja no hi havia flama activa, encara que tot l’habitatge estava ple de fum.
 
Un cop extingit l’incendi, els Bomber van localitzar el cos sense vida d’una nena de tres anys a les escales que pujaven al segon pis.
 
A hores d’ara es desconeixen les causes de l’incendi.
 
Dues unitats del SEM, diverses patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i efectius de la policia local també es van desplaçar fins al lloc del sinistre.
 
Inspecció dels edificis annexos
L’Ajuntament de Balaguer ha donat el seu més sincer condol a la família Heredia Carbonell per la mort de la seva filla Desire a causa del incendi de la casa on vivia. Les banderes de la façana de l’Ajuntament onegen a mitja asta en senyal de dol per la mort de la petita de 3 anys. El Consistori, els serveis d’atenció primària i Mossos d’Esquadra han ofert, des del primer moment, el màxim suport a la família per a fer front a aquesta situació. 
 
D’altra banda, els serveis tècnics de l’Ajuntament han inspeccionat aquest matí les cases veïnes per descartar afectacions a causa del foc, després que els Bombers fessin a la matinada una primera inspecció. En aquesta cas, els veïns que s’havien desallotjat en un primer moment, van poder tornar a casa un cop extingit el foc. 
 
Els Mossos d’Esquadra estan investigant l’origen de les flames, que, inicialment, sembla que haurien començat en una estufa de llenya. Els Bombers, per la seva banda, han revisat l’estructura de l’edifici per tal d’assegurar les parts que hagin quedat malmeses per l’incendi i aquesta tarda els serveis municipals procediran a tapiar-ne les portes i finestres. 


Comentaris

envia el comentari