Catalunya Diari

Música, humor i esport per a les nits d’estiu de Balaguer

Música, humor i esport per a les nits d’estiu de Balaguer| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

extens programa

Una de les principals novetats són les caminades nocturnes dels dilluns a la nit. Es tracta d’una activitat per a totes les edats, encaminada a promoure l’activitat física regular. Les rutes seran urbanes, amb sortida des de la plaça Mercadal a les 21.30 hores i cada setmana es modificarà el recorregut. Els dimarts i els dijous s’obriran les piscines municipals fins a la 1 de la matinada i, els dimarts, també el poliesportiu. 
 
Dins de la programació d’aquest estiu, cal destacar dos certàmens ja consolidats i amb molt bona acceptació entre el públic, com són els Monòlegs a Lapallavacara, els dimecres a partir de les 22.00 hores, i el cicle de concerts 'Amb la gespa al cul', els dijous a partir de les 22.30 hores al Parc de la Transsegre. Tot i això, s’inclouen algunes novetats, com ara que totes les sessions de monòlegs comptaran amb una introducció a càrrec del balaguerí Joan Nieto, mentre que els concerts d’Amb la gespa al cul incorporen grups de tot Catalunya. “Rebem moltes peticions de grups interessats en participar-hi, la qual cosa significa que aquest cicle és una bona plataforma per als grups emergents”, ha indicat el regidor de Cultura, Miquel Aige. De fet, un dels grups revelació catalans, Sense sal, actuarà per segon any consecutiu al cicle (el 28 d’agost). Amb tot, no es deixen de banda les propostes locals, encapçalades per The Folkies i Tropikal Jam. 
 
Finalment, pels divendres s’han previst propostes més variades, com tallers de cuina creativa i fotografia nocturna, una bicicletada o torneigs de 3x3 de bàsquet i futbol 7. Fora de la programació regular, cal destacar la jornada d’esports d’aventura en família pel dissabte 26 de juliol, que es farà al Parc de la Transsegre a partir de les 17.00 hores, i el dinar de colles i el Grand Prix, el 2 d’agost, al mateix indret. Guifré Ricart ha explicat que amb el dinar es vol fomentar la interrelació i vincles entre els joves de la ciutat i que el Grand Prix comptarà enguany amb dues sessions: una de tarda pels nois i noies de 12 a 16 anys i una de nocturna pels majors de 16 anys. 


Comentaris

envia el comentari