Catalunya Diari

Música, teatre i circ, de gener a març, al Teatre L'Amistat de Mollerussa

Música, teatre i circ, de gener a març, al Teatre L'Amistat de Mollerussa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

Mollerussa ha presentat aquest dimarts la temporada d'hivern del Teatre de L'Amistat. Entre les representacions programades destaca el musical 'Gisela y el libro mágico'; el 'Show APM?' i l'espectacle 'The Fifties Club', de la colla dels 50 i més.


La programació teatral pels propers mesos s'encetarà aquest diumenge, dia 17 de gener, amb el musical per a tota la família 'Gisela y el libro mágico', que fa un repàs a les cançons més conegudes de Disney. 


 


En total, el programa inclou dotze espectacles que es distribuiran entre els mesos de gener a març entre els qual cal destacar el 'Show APM?', amb Manel Piñero (Homo APM) i en Peyu on l’equip de l’APM i ZOOPA traslladen al teatre, l’humor, el ritme, els referents i les frases que han popularitzat a la televisió, afegint versions en directe de les seccions.  


 


Una altra de les incorporacions en la programació serà l’espectacle que combina el teatre i el musical 'The Fifties Club', a càrrec de la Colla dels 50 i + de Mollerussa, amb guió i direcció de Joaquim Fabrés de la qual, se’n faran un total de quatre representacions, concretament el dies, 12, 13 (2) i 14 de febrer.


 


Una altra de les obres a destacar és 'Identi', de Clàudia Gual. L’obra parla sobre la violència de gènere i es podrà veure dissabte 5 de març a les 21.00 hores, com a preàmbul dels actes del Dia Internacional de la Dona del 8 de març. 


 


La programació també inclou una sessió de cinema amb les projeccions del cineasta local Ramon Monfà, que tindrà lloc el 28 de febrer a les 19.00 hores i on es podrà veure un documental de la Fira de Sant Josep de l’any 1962, així com un espectacle de circ, en què hi haurà acròbates, contorsionistes, equilibristes i trapezistes, entre altres, sota el títol 'La vida es circo', de la Cia. Trapetelando. 


 


Un espectacle de dansa que proposa una immersió sensorial en l’univers de dues dones que orbiten al voltant d’una arpa és la proposta de l’obra 'Cos de corda', amb Berta Puigdemassa i Ana Paula. L’obra 'El traje', de Gloria Martín, amb Alejandro Olmo, Encarna Peinado i Fernando León, completen la programació.  


 


La nova temporada també inclourà 4 obres de teatre infantil dins de la programació de La Xarxa i seran 'La rateta que escombrava l’escaleta' (24 de gener), 'Les Supertietes' (1 de febrer), 'Tea Time' (21 de febrer) i 'Contes i cantarelles' (6 de març). Comentaris

envia el comentari