Catalunya Diari

Neix el Casalet de Nadal a Mollerussa

Neix el Casalet de Nadal a Mollerussa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

Les AMPA de les quatre escoles de primària que té Mollerussa s’han unit per organitzar el Casalet de Nadal, una proposta lúdica i educativa per a infants des de 3 a 12 anys que tindrà lloc durant els 9 dies laborals de les vacances escolars. Així ho han presentat representants de les quatre entitats acompanyats de l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, el qual ha lloat la iniciativa que ha qualificat d’inèdita ja que “s’ha sabut trobar un punt d’encontre per col·laborar i oferir millor producte a les famílies de la ciutat per conciliar la vida familiar i laboral". 

El casal, que aquest primer any es desenvoluparà a l’escola Les Arrels tot i que està previst que tingui caràcter itinerant, tindrà un preu total de 56 euros per als 9 dies, tot i que també es poden contractar només quatre dies que no cal que siguin consecutius per 32 euros o bé individualment un dia per 9 euros. L’horari serà de les 09.00 fins a les 13.00 hores, encara que també s’ha previst poder fer l’acollida, amb una tarifa a banda, a partir de les 08.00 i fins a les 13.30 hores, segons ha explicat la presidenta de l’AMPA de l’escola Pompeu Fabra, Montse Hernández, que ha actuat com a portaveu i que ha indicat que “esperem que sigui la primera de moltes altres activitats que es puguin fer conjuntament per tal d’unificar esforços”. Precisament per tirar endavant més iniciatives, ja han ideat també un logotip corporatiu de la unió de les 4 entitats sota el nom d’AMPA Mollerussa.  
 
Les activitats aniran a càrrec de monitors de Qualia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba. En aquest sentit, Lluís Nadal, responsable de l’entitat, ha explicat que durant el casal es treballaran diferents valors amb un centre d’interès que en aquest cas serà la figura del Tió de Nadal. A banda, de les manualitats i els jocs, també s’oferirà una sortida al Cucalòcum de Lleida. Així mateix, per gentilesa de l’Ajuntament també es repartirà entre els inscrits una entrada per l’Aventura de Nadal, que es fa en horari de tarda. 
 
Les inscripcions, que s’hauran de fer en línia a través de la plataforma www.lleurequalia.cat, començaran el proper divendres, dia 2 de desembre, i l’organització preveu un descompte per al segon germà així com també la possibilitat de fer el pagament en de l’activitat en dos rebuts per aquelles famílies que ho necessitin. 


Comentaris

envia el comentari