Catalunya Diari

Neix la Guia turística del Pallars Sobirà per a infants

Neix la Guia turística del Pallars Sobirà per a infants| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació d'aquest projecte, que ha comptat amb la participació del diputat de CiU, Gerard Sabarich; de l’autor de la guia, Joan Ordi, i de l’editora, Marina Iglesias. La nova guia compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.
 
El diputat i vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, ha indicat que es tracta d’una guia que pretén donar a conèixer la comarca del Pallars Sobirà als nens i també als seus pares d’una forma divertida i original.
 
El protagonista és el 'Petit Investigador', un nen que apareix a totes les pàgines, amagat, mirant darrera un arbre, escoltant el silenci, baixant pel riu o pujant una muntanya. La guia explica i planteja una sèrie de preguntes obertes perquè el nen hagi de trobar la resposta i pregunti o investigui. Un llibre que els ensenya a mirar l’entorn, a aprendre i a descobrir la comarca del Pallars Sobirà.
 
En total, s’han editat 1.500 exemplars d’aquesta guia, que es distribuirà a llibreries, museus, establiments hotelers i turístics de tot Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer el territori.
 
La guia turística per a la promoció de la comarca del Pallars Sobirà està escrita per Joan Ordi, il·lustrada per Zulema Galeano i editada per Escucurucuc Edicions i compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, IDAPA i diferents ajuntaments del Pallars Sobirà.Comentaris

envia el comentari