Catalunya Diari

Neix l'Aula de Teatre de Tàrrega, dedicada a la interpretació

Neix l'Aula de Teatre de Tàrrega, dedicada a la interpretació| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 


La companyia lleidatana El Celler d’Espectacles i la Regidoria de Cultura de Tàrrega impulsen plegades una nova iniciativa d’aprenentatge d’interpretació teatral a la capital de l’Urgell. Es tracta de l’Aula de Teatre de Tàrrega, la qual es desenvoluparà de finals de setembre a juny a l’Espai MerCAT. Aquesta iniciativa s’adreça a amants del teatre de totes les edats (infants, joves i adults) amb inquietuds per conèixer els secrets d’aquesta disciplina artística. Les classes incidiran en matèries com el text, les tècniques d’improvisació, l’expressió corporal, el cant i la dansa. Docents professionals de les arts escèniques impartiran aquests coneixements i els cursos culminaran amb una representació a càrrec de l’alumnat davant el públic.  
 
L’Aula de Teatre oferirà classes adaptades a cada grup d’edat, amb cursos per a infants i joves de 3 a 6 anys, de 7 a 11 anys, de 12 a 15 anys i de 16 a 18 anys, els dissabtes al matí. També per a adults els dijous a la nit, i sempre en grups reduïts.
 
Avui dilluns s'ha presentat l’Aula de Teatre de Tàrrega. A l'acte hi ha assistit el regidor de Cultura, Albert Rosinés, i el portaveu d’El Celler d’Espectacles, Emili Baldellou.
 
Les inscripcions ja són obertes a la Casa de Cultura de Tàrrega, situada al carrer Les Piques, 1. També es poden fer per telèfon 656 82 86 80 o per e-mail: eugenia@elcellerdespectacles.cat


Comentaris

envia el comentari