Catalunya Diari

Neix un nou centre per a emprenedors a Balaguer

Neix un nou centre per a emprenedors a Balaguer| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 Amb aquest conveni, el CEEILleida es compromet a col·laborar en el funcionament del CEI en àrees com l’assessorament del pla d’empresa, la recerca de recursos financers, en l’àrea de màrqueting o en l’àmbit de la qualitat. El CEEILleida, integrat en el consorci GlobaLleida i ubicat al complex de la Caparrella, també col·laborarà amb les despeses derivades dels cursos de formació, seminaris o assistència a fires que es duguin a terme al nou centre.
 
Reñé ha explicat que la demarcació de Lleida és un dels territoris que més places i centres d’innovació té distribuïts pel territori i ha destacat la importància que totes les comarques tinguin espais d’aquestes característiques, perquè els nous emprenedors tinguin la possibilitat d’ubicar-se i rebre el suport i l’assessorament necessari per posar en marxa amb èxit les seves iniciatives empresarials.
 
Per la seva part, l’alcalde de Balaguer ha indicat que aquest ha estat un projecte prioritari per la ciutat, ja que en moments de dificultats econòmiques com l’actual és important impulsar l’emprenedoria i la creació de llocs de treball.
 
L’Ajuntament de Balaguer destina un immoble per la creació del CEI, que ha estat construït amb una aportació de 194.913 euros per part del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. L'objectiu d'aquesta instal·lació és potenciar l’emprenedoria a la comarca de la Noguera, fomentar la innovació de les empreses en diferents àrees i donar-los suport des del seu naixement fins a la seva consolidació. Aquest nou viver empresarial forma part del Centre Europeu d’Empreses de la Innovació (CEEI) de la Diputació de Lleida, que està formada per 10 centres amb una capacitat de més de 10.000 metres quadrats.


Comentaris

envia el comentari