Catalunya Diari

Normalitat a Vielha tot i la gran nevada de les últimes hores

Normalitat a Vielha tot i la gran nevada de les últimes hores| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Vielha e Mijaran

 L’alcalde de Vielha, Alex Moga, destaca "la normalitat total pel que fa a la circulació dins del municipi". En aquest sentit, ha explicat que "la intensa nevada ens obliga a prioritzar ens alguns treballs, essent un dels prioritari els accessos a les poblacions pel bus escolar i per a que els veïns del municipi que han d’anar a treballar puguin arribar a Vielha. Els escolars han pogut accedir als centres educatius sense cap incidència a destacar, l’accés als centres sanitaris es desenvolupa amb plena normalitat i el transport públic Interval s’està fent sense contratemps. Estem fent una gran tasca i agraeixo la col·laboració ciutadana per poder fer possible aquesta normalitat".
 
D’altra banda, l’Ajuntament vol agrair la comprensió i sensibilitat dels veïns del municipi al davant d’aquesta situació, ja que els mitjans que s’utilitzen son tots els possibles però tot i així es necessita temps per poder arribar a tot arreu. 
 
De fet, a més del personal de la brigada municipal i de les màquines de l’ajuntament, també s’ha contractat els serveis d’empreses privades per agilitzar aquests treballs de neteja.


Comentaris

envia el comentari