Catalunya Diari

Nou semàfor per reduir la velocitat a Agramunt

Nou semàfor per reduir la velocitat a Agramunt| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Agramunt

 

L'Ajuntament d'Agramunt i el Departament de Carreteres de la Generalitat iniciaran els propers dies les obres d'instal·lació d'un nou semàfor al tram urbà de la carretera L-303 al seu pas per la localitat. Concretament, aquest se situarà a l'alçada del Camp Municipal d'Esports i s'activarà a través d'un polsador per a vianants a ambdues bandes de via o per vehicles que superin la velocitat màxima permesa en aquest tram. 

Aquesta actuació arriba després que l'Ajuntament s'hagi reunit en diverses ocasions amb el director general de Carreteres. 
 
Per altra banda, l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, ha informat que durant els propers dies es reunirà amb el nou Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, per ratificar l'acord al que es va arribar amb l'anterior conseller per a la signatura del conveni que permetrà la reversió d'aquest tram urbà de la L-303, per un itinerari alternatiu, a través del polígon industrial, i que està previst que se signi durant els propers mesos per tal que la reversió sigui efectiva a principis d'estiu.
 
Paral·lelament, l'Ajuntament d'Agramunt està estudiant la regulació del trànsit a la cruïlla d'aquesta via amb l'Avinguda Agustí Ros, per la qual ja ha destinat una partida en el pressupost vigent.Comentaris

envia el comentari