Catalunya Diari

Nou tall a l'N-240 aquest diumenge, dia 29 de gener, a les 12.00 hores, a l'alçada de Juneda

Nou tall a l'N-240 aquest diumenge, dia 29 de gener, a les 12.00 hores, a l'alçada de Juneda| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

La plataforma 'Prou Morts a l'N-240' ha convocat un nou tall a la carretera que tindrà lloc al quilòmetre 74 de l'N-240, a l'altura del municipi de Juneda, en l'enllaç de la via N-240 amb la via LV-2001, que connecta amb Mollerussa. L'acte tindrà lloc aquest diumenge, dia 29 de gener, a les 12.00 hores.

Aquest serà el quart tall que duen a terme els convocants, després dels realitzats al quilòmetre 83 de la via, entre Lleida i Juneda; al quilòmetre 71, davant del complex Masia Salat i al quilòmetre 72, a l'altura de la Cooperativa de Juneda.

Amb aquesta reivindicació es vol exigir al Ministeri de Foment, titular de la via, millores en la mobilitat i seguretat en el tram que transcorre entre Lleida i Montblanc.

La proposta de dur a terme talls a la carretera va sorgir arran de la reunió de la plataforma 'Prou Morts a la N-240' que es va celebrar d'urgència el passat mes d'octubre, i va ser acordat pels 15 municipis assistents: l'Albi, Arbeca, les Borges Blanques, Castelldans, Cervià, la Floresta, Juneda, la Pobla de Cérvoles, Puiggròs, Vilosell, Vinaixa, Lleida, Artesa de Lleida, Puigverd de Lleida i Torregrossa, a més de la Cambra de Comerç de Lleida, que reclamen al Ministeri la duplicació de la carretera entre les Borges i Lleida, tal com es va comprometre l'estiu passat, i les darreres convocatòries també s'han obert als representants de Fulleda, Tarrés, l'Espluga Calba, els Omellons i el Cogul.


Comentaris

envia el comentari