Catalunya Diari

Nous equipaments per a la Llar d’Infants l’Estel d’Alpicat

Nous equipaments per a la Llar d’Infants l’Estel d’Alpicat| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 

La Llar Municipal d’Infants l’Estel d’Alpicat compta des d’aquest divendres amb uns nous equipaments d’esbarjo per als més petits. Els nous jocs, que han costat prop de 3.000 euros, s’han instal·lat al patí de la guarderia, un espai que també ha estat adequat per l’Ajuntament passades les festes de Nadal en un procés de millora constant del recinte.

L’alcalde d’Alpicat, Pau Cabré, i el regidor Joan Gilart, van visitar la Llar acompanyats per la seva directora, Gemma Chimeno, la qual s'ha mostrat encantada amb aquesta nova aportació de l’Ajuntament. “Els nens han sortit al patí i s’han trobat una gran sorpresa. Per la Llar ha estat el millor regal de reis”, assegura.  
 
La Llar d’Infants l’Estel té totes les places ocupades i, a dia d’avui, compta amb 84 nens i nenes i unes instal·lacions de primer nivell. Tot i això, tant Cabré com Gilart van coincidir a assenyalar que “més enllà de l’edifici i tots els equipaments, el més important i la clau de l’èxit de la Llar és la qualitat humana de tota la gent que hi treballa, la gran tasca que fan dia a dia, i la bona harmonia que hi ha amb els més petits i les seves famílies”. 


Comentaris

envia el comentari