Catalunya Diari

Nova edició de 'Lo Vermutet' de Mollerussa, que en aquesta ocasió es dedica a la canalla

Nova edició de 'Lo Vermutet' de Mollerussa, que en aquesta ocasió es dedica a la canalla| Redacció - Fotografia: Fira de Mollerussa (Arxiu)

 

Mollerussa celebra aquest diumenge, dia 31 de juliol, la segona convocatòria d'aquest estiu de 'Lo Vermutet' d'una forma especial: dedicant la jornada als més petits, amb propostes diverses com una actuació de màgia, a càrrec del Mag Centenarius; tallers de dansa i maquillatge o un castell inflable, segons han explicat el president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona; el director de l’ens firal, Poldo Segarra, i els responsables de dos dels establiments participants, Albert Escolà, de la Sala One, i BodganFelicianPasca, d’El nou 19. 

 Aquesta nova cita amb 'Lo Vermutet' es farà a partir de les 11.30 hores al Parc Municipal, un indret que també va acollir la iniciativa en una ocasió l’estiu passat, esdevenint una de les edicions més participatives, ha recordat l’alcalde.
 
La disponibilitat d’espai i ombra afavoreixen la celebració de l’esdeveniment, el qual comptarà també i com ja és habitual amb música en directe amb l’actuació del grup local Moneymakers i del DJ DDF de la Sala One.  
 
Pel que fa a la participació, repeteixen els 15 establiments del mes de juny, amb 4.000 noves tapes que es posaran a la venda al preu popular d’1 euro, el mateix que el beure. Com a promoció, i mantenint l’oferta de l’any passat, per la compra de cinc tiquets es donarà una entrada gratuïta a les piscines municipals.
 
Així mateix, i segons ha explicat el director, es manté el concurs de tapes amb els premis a la millor tapa, a la millor presentació i a la més popular, reconeixement aquest últim que s’ha incorporat aquest estiu. 
 
A l’edició d’aquest diumenge participaran els següents locals: Bar del Canal, Pizzeria Breiko, El Cafetó, El nou 19, Floristeria Sanmartí, La Baguettina, Lo Vermutet, Lo Xiringuito de les Piscines, Patet, Pastisseria Sant Isidori, Pastisseria Serra, Rostisseria Salvia, Sala One, Tapin’g i Xarcuteria Porté. 


Comentaris

envia el comentari