Catalunya Diari

Nova edició de 'Parlem de Formatge' a la Seu

Nova edició de 'Parlem de Formatge' a la Seu| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 



Com en les altres edicions del Parlem de Formatge, per participar-hi cal retirar un tiquet al mateix espai Ermengol. Si es fa de manera anticipada té un cost de 8 euros, mentre que al mateix dia de la sessió el seu cost serà de 10 euros.
 
L'edició 2013 de Parlem de Formatge té com a objectiu realitzar un tast de formatge cada mes. D'aquesta manera, pel 21 de febrer serà el torn de l'establiment urgellenc Formatgeria Eugene, que anirà a càrrec d'Eugeni Celery. Pel 21 de març hi ha organitzat un altre tast que anirà a càrrec de la formatgeria Molí de Ger; i pel 25 d'abril seran els de Formatges l'Oliva qui protagonitzaran aquesta sessió de tastos de formatges comentats.
 
Ja es poden adquirir les entrades per a poder assistir a totes aquestes sessions, tant de manera presencial al mateix Espai Ermengol (8 euros) com per internet al web www.turismeseu.com (8,5 euros).



Comentaris

envia el comentari