Catalunya Diari

Nova edició del Second Hand Market a Mollerussa

Nova edició del Second Hand Market a Mollerussa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

El pavelló firal de Mollerussa acollirà aquest diumenge, dia 22 de novembre, una nova edició de tardor del Second Hand Market. L'horari d'obertura serà d'11.00 a 19.00 hores. Aquesta sisena edició es durà a terme de forma paral·lela amb una activitat solidària a favor d'una nena amb paràlisis cerebral. 

L'objectiu dels organitzadors, Mollerussa Comercial amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat, és assolir novament els 15.000 molleuros de benefici que es van fer en l’anterior edició. Així ho han explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president i el vicepresident de Mollerussa Comercial, Àlex Català i Enric de la Serna respectivament. 
 
El president de Mollerussa Comercial ha comentat que enguany les inscripcions per poder participar en aquesta sisena edició han estat molt ràpides, de manera que un mes abans de fer l’activitat va haver-se de cancel·lar la web d’inscripcions de l’Associació de Mollerussa Comercial perquè ja no hi havia més espai per a més paradistes.
 
Per altra banda, aquesta sisena edició es farà en paral·lel  amb una activitat solidària al Pavelló Verd per recaptar diners per a una nena de 5 anys d’una població de Barcelona. La Noa pateix una paràlisi cerebral i necessita tractaments molt cars a fi de millorar la seva qualitat de vida. Així ho ha explicat la Mónica Rosado compromesa amb aquesta activitat i que coneix la família de la nena.
 
L’activitat solidària comptarà amb un seguit d’actuacions, desfilades i sortejos entre altres. L’entrada serà gratuïta i tota la recaptació de la venda d’entrepans, begudes i tires és lliurà als pares de la nena. En aquest cas, la Mònica ha volgut ressaltar i agrair el compromís i la solidaritat tant de l’AMPA de l’IES Terres de Ponent que l’ajuden en l’organització com d’altres particulars, botigues, cafeteries, restaurants... i també a Mollerussa Comercial i a l’Ajuntament, ja que sense tota aquesta col·laboració l’acte solidari no hagués estat possible dur-lo a terme. En aquest sentit, Solsona ha valorat “la capacitat d’adjuntar una activitat comercial amb un acte solidari i que això diu molt en favor d’aquest esperit solidari que té Mollerussa”. També el president de Mollerussa Comercial s’ha felicitat de poder fer conjuntament aquesta activitat.


Comentaris

envia el comentari