Catalunya Diari

Nova il·luminació i altres millores al Teatre Ateneu de Tàrrega amb 16.890 euros d’inversió

Nova il·luminació i altres millores al Teatre Ateneu de Tàrrega amb 16.890 euros d’inversió| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 



Els punts de llum s’han instal·lat a redós dels relleus ornamentals que caracteritzen la sala i sota l’amfiteatre. El nou sistema, pressupostat en 13.290 euros, disposa a més d’un comandament que permet regular a distància la intensitat de la il·luminació.



Paral·lelament, en tot el perímetre de l’amfiteatre s’ha col·locat també una nova barana d’acer inoxidable amb passamà, guanyant l’estructura uns 20 centímetres d’alçada. La barana, de 43 metres lineals, ha suposat una inversió de 2.300 euros. D’altra banda, és previst a curt termini de disposar d’una nova instal·lació destinada al grup electrogen de la sala i que millorarà el seu ús davant possibles fallades del subministrament elèctric. En aquest cas, la inversió ascendeix a 1.300 euros.



El Teatre Ateneu, de gestió municipal, fou objecte fa dos anys d’altres intervencions rellevants com el reforç de l’estructura de la coberta. La sala esdevindrà aquest setembre, com ja és costum, un dels espais escènics de FiraTàrrega i a partir de l’octubre acollirà una nova edició de la temporada estable de teatre i dansa.




Comentaris

envia el comentari