Catalunya Diari

Nova ruta per conèixer la formatgeria Serrat Gros d'Ossera de la Seu d'Urgell

Nova ruta per conèixer la formatgeria Serrat Gros d'Ossera de la Seu d'Urgell| Redacció - Fotografia: http://www.formatgeriaserratgros.com/

 La ruta començarà a les 10.00 hores a l'Espai Ermengol on els participants rebran una breu explicació de la història del territori a través del formatge, també es projectarà un vídeo de la història i el procés de producció de la Cooperativa Cadí i es degustarà productes amb Denominació d'Origen Protegida (DOP), formatges i mantega de l'Alt Urgell i la Cerdanya.
 
En acabar, en cotxes particulars, els participants es traslladaran fins al poble d'Ossera per visitar la formatgeria de Serrat Gros.
 
Per poder participar en aquesta ruta cal fer una inscripció prèvia trucant a Turisme Seu (973 35 15 11) o a Turisme Alt Urgell (973 35 31 12). La inscripció és gratuïta.
 
Ruta dels Formatges 2014
Aquesta nova ruta consisteix en la visita de sis formatgeries artesanes de l'Alt Urgell des d'aquest mes de maig i fins el mes d'octubre. Cada mes se'n visitarà una amb l'objectiu de donar a conèixer aquest producte agroalimentari del nostre territori i els seus productors, per tal de donar-li el valor que es mereix.
 
La següent sortida tindrà lloc diumenge 27 de juliol, a la formatgeria artesana Baridà, de Bar. El 24 d'agost es visitarà la formatgeria artesana Castell-llebre, de Castell-llebre. També es visitarà la formatgeria artesana L'Oliva, d'Oliana, el diumenge 21 de setembre. I tancarà aquesta nova edició de la Ruta del Formatge la visita a La Reula el diumenge 26 d'octubre.
 
Recordem que la Ruta del Formatge s'emmarca dins la programació de Les Rutes Guiades a la Seu d'Urgell i comarca.


Comentaris

envia el comentari