Catalunya Diari

Nova targeta multiviatge entre la Val d’Aran i Lleida

Nova targeta multiviatge entre la Val d’Aran i Lleida| Redacció - Fotografia: Conselh Generau d'AranEl preu de la targeta és de 80,00 euros i permetrà realitzar el trajecte entre la capital de Ponent i la Val d’Aran per només 8,00 euros. La validesa del títol és de 120 dies durant els quals la persona que l’ha adquirit podrà gaudir del descompte així com els seus acompanyants.

Aquesta targeta s’afegeix a la ja existent entre Val d’Aran i Barcelona que ja està en funcionament sota els mateixos criteris i al preu de 165,00 euros. El preu del viatge a Barcelona des de la Val d’Aran és 33,00 euros si s’adquireix un bitllet senzill, i de 16,50 euros per a aquelles persones que adquireixin la targeta T10/120.

El títol de transport T10/120 és multipersonal i per tant pot ser utilitzat pels membres d’una mateixa família o per un grup d’usuaris per a fer els seus desplaçaments de forma conjunta. Aquest títol de transport utilitza la tecnologia de validació sense contacte, es pot recarregar a bord dels propis vehicles i pot ser adquirit a les estacions de busos de Lleida, de Barcelona Nord i a les oficines de l’empresa Alsa a Vielha.

L’establiment de la targeta pretén millorar la competitivitat del transport públic, tot suposant un important estalvi als viatgers. Aquestes mesures pretenen promoure l’ús del transport públic en les comunicacions entre la Val d’Aran i les capitals catalanes, dotant els viatgers d’una xarxa eficient a preus atractius que contribueixi a estendre’n l’ús.


Comentaris

envia el comentari