Catalunya Diari

Obertes les inscripcions per participar en la 6a Diada Esportiva de la gent gran la Seu d'Urgell i Andorra

Obertes les inscripcions per participar en la 6a Diada Esportiva de la gent gran la Seu d'Urgell i Andorra| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 L'acte inaugural de la diada s'iniciarà a les 09.30 hores a càrrec de les autoritats canillenques i urgellenques. La jornada seguirà a les 10.00 hores amb una exhibició de gimnàstica de manteniment a càrrec dels padrins i padrines. Les persones que hi vulguin participar ho podran fer amb el seu monitor habitual. Tot seguit, hi haurà un esmorzar per a tots els i les participants a la diada esportiva.
 
La diada també ofereix la possibilitat d'inscriure's a les activitats esportives organitzades per l'ocasió com són un taller de salsa, ioga, tennis, un taller de ball, gimnàstica o un taller de tai-chi. Aquestes activitats es realitzaran en dos blocs diferents. El bloc 1 s'iniciarà dos quarts de dotze del migdia, mentre que el bloc 2 ho farà a dos quarts d'una. Per les persones que optin per la marxa nòrdica, activitat que ocuparà el temps dels dos blocs d'activitats, només podrà realitzar aquesta activitat. La caminada s'iniciarà a les 11.30 hores i tindrà una durada de dues hores.
 
També hi ha organitzat un dinar de germanor a les 14.00 hores que es farà al mateix Palau de Gel de Canillo. Les persones que hi vulguin assistir caldrà que facin la seva inscripció i pagament (15 euros) al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell, al centre cívic El Passeig de la Seu d'Urgell.
 
Després de dinar, a les 15.30 hores es realitzarà una xerrada adreçada a totes les persones grans participants en aquesta diada esportiva. A les 16.00 hores hi haurà una exhibició i un ball en línia per a tothom. La cloenda de la sisena Diada Esportiva de la gent Gran La Seu-Andorra es clourà a les 18.00 hores.


Comentaris

envia el comentari