Catalunya Diari

Onze itineraris diferents per escollir els 'millors' espectacles de FiraTàrrega

Onze itineraris diferents per escollir els 'millors' espectacles de FiraTà rrega| Redacció - Fotografia: FiraTà rregaAlguns dels itineraris es repeteixen respecte l’any passat, però també hi ha noves propostes. Així, enguany es pot repetir el 'Pack Mini', per als més petits; el 'Tàrrega Slow', per als que volen tranquil·litat; la 'Ruta Hardcore', amb una vintena d’espectacles en quatre dies; 'la Fira d'abans sí que molava', per als més nostàlgics; la 'Ruta Youngster', per a joves inconformistes; la 'Ruta Vampírica', per als que prefereixen els espectacles nocturns i de sala i l''Opció Multiplayer', per gaudir de la Fira en grup.

Pel que fa a les novetats, s’incorpora l’itinerari 'Escalfadors i magnesi', que recull diverses propostes de circ i dansa, i l’'Itinerari Recomana', que ha estat dissenyat pels diversos periodistes i crítics teatrals del portal Recomana.cat.

Una altra novetat és l’'Experiència FT', en què hi ha els espectacles que més caracteritzen la fira. A més, aquest itinerari compta amb un descompte específic: el Pack Experiència FiraTàrrega, que ofereix 30% de descompte a 3 entrades d’espectacles diferents de l’itinerari, o bé 40% de descompte en 4 o mes entrades d’espectacles diferents. També hi ha la possibilitat d’afegir allotjament amb un preu global de 3 entrades + l’estada a un alberg rural per a dues nits per a dues persones per només 116 euros.

Els itineraris
'Escalfadors i magnesi': Viu el circ i la dansa en totes les seves possibilitats.
Dynamite & Poetry, Gelajauziak, Me va gustando, Monòlit, Refugiée poétique, Ti-Tlan (lugar entre), Travelling, Urban Nation.

'Experiència FT': Ruta d'espectacles que et permetrà tenir una vivència molt especial. Hi ha coses que només passen a Tàrrega.
Chicken legz, Constructivo, Fuenteovejuna, Fugit, La ira dels peixos, La nit just abans dels boscos, La supervivencia de las luciérnagas, The blind.

'La Fira d’abans sí que molava': La Fira per a nostàlgics. Propostes molt lúdiques. Entreteniment assegurat!
Andante, Despistats, El Mêtre, La ira dels peixos, La Troba Kung-Fú, Los Rodríguez, Marabunta, Mesa para 2, The blind.

'Opció Multiplayer': Gaudeix de FiraTàrrega en grup. Propostes de consens, per a col·lectius ben variats.
Marabunta, Mesa para 2, Potted, The blind, Urban Nation.

'Pack Mini': FiraTàrrega per als més petits.
Despistats, El Mêtre, Mesa para 2, Patinem-nos el món, Traps.

'Planeta Mart': Et sents diferent i valores la diferència? La cara més avançada, i potser amb més personalitat, de FiraTàrrega.
África, Animal inside, Chicken legz, Close encounters of the different kind, Constructivo, Gran rifa d’un fabulós viatge a Mèxic, La velocidad del zoom del horizonte, Los nadadores nocturnos, Malmenats, Thank you for dancing.

'Recomana': Itinerari dissenyat pels professionals prescriptors del portal Recomana.cat especialitzat en critica d'arts escèniques.
Chicken legz, Constructivo, Edge, Fugit, La supervivencia de las luciérnagas, Mesa para 2, Monòlit, Refugiée poétique, Som, Traps, Una casa en Asia.

'Ruta Hardcore': Molta canya. Dedicat als molt fans de la Fira. El bo i millor!
Big bounce, Chicken legz, Constructivo, Correction, Distancia siete minutos, Edge, El rei Gaspar, Fugit, Gelajauziak, Gran rifa d’un fabulós viatge a Mèxic, La guillotina, La ira dels peixos, La supervivencia de las luciérnagas, Mesa para 2, Micro-Shakespeare, Urban Nation, Refugiée poétique, The blind, Una casa en Asia.

'Ruta vampírica': Tens al·lèrgia al sol? Una selecció d’espectacles per no veure la llum del dia i gaudir dels millors espectacles de sala de FiraTàrrega.
COCA, Correction, Distancia siete minutos, Edge, Fuenteovejuna, La supervivencia de las luciérnagas, La velocidad del zoom del horizonte, Los nadadores nocturnos, Marabunta, Refugiée poétique, Una casa en Asia.

'Ruta Youngster': Una ruta per a joves exigents.
Big bounce, La Troba Kung-Fú, Marabunta, Micro-Shakespeare, Patinem-nos el món, Potted, Red red wine, The lift, Urban Nation, Yi-Ha.

'Tàrrega Slow': Si el ritme trepidant de la programació del centre t’atabala, també pots gaudir de FiraTàrrega tranquil·lament, a un altre ritme.
El rei Gaspar, Fugit, Gran rifa d’un fabulós viatge a Mèxic, Me va gustando, Som, The blind.


Comentaris

envia el comentari