Catalunya Diari

Part del Pirineu de Lleida es queda una altra vegada sense servei Movistar

Part del Pirineu de Lleida es queda una altra vegada sense servei Movistar| EP - Fotografia: Conselh Generau Aran

situació que es va produir també fa dues setmanes

El president de la Federació, Juan Antonio Serrano, ha afirmat que l'incident, que s'ha produït aquest divendres al matí, està provocant "problemes brutals". La federació ha assegurat en un comunicat que conseqüències d'aquesta interrupció són nefastes per al sector hostaler. Així mateix, argumenta que a les portes d'un cap de setmana, els caixers no funcionen, no es pot cobrar amb les targetes de crèdit i no funciona ni el telèfon ni internet, fets que perjudiquen greument l'activitat turística.

El sector considera que aquesta situació té un valor negatiu afegit perquè acaba de començar la temporada turística d'estiu, que dura molt pocs dies.

La Federació d'Hostaleria de Lleida ha demanat a la companyia que faci tots els esforços per solucionar aquesta situació, i que prengui les mesures tècniques que calguin perquè es pugui solucionar definitivament aquest incident. L'entitat ha afirmat que demanarà més informació en els establiments associats i es planteja fer reclamacions a la companyia, si no s'ofereix una solució de futur convincent.

"Una vegada més es pot apreciar el dèficit d'infraestructures que pateix Lleida, en aquest cas de telecomunicacions, que ens allunyen de l'entorn de competitivitat que necessiten les nostres empreses".

Culpen les obres a la carretera
Per la seva banda, Movistar ha atribuït aquest divendres els treballs de les màquines que col·loquen baranes en una carretera pròxima a l'embassament de Baserca el tall de fibra òptica que ha deixat sense servei els abonats de la seva companyia a la Vall d'Aran. L'empresa ha localitzat el tall cap a les 14.30 hores a 14 quilòmetres del Pont de Suert.

L'empresa ha insistit que el tall de fa dues setmanes tampoc és responsabilitat seva i en aquest sentit ha apuntat que aquesta vegada ha estat una màquina agrícola la que ha provocat el tall de la fibra òptica.


Comentaris

envia el comentari