Catalunya Diari

Perd la vida al xocar contra un camió a Bell-lloc d'Urgell

Perd la vida al xocar contra un camió a Bell-lloc d'Urgell| Redacció

  
Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut un encalç d’un camió a un turisme. La persona que ha mort era l'ocupant del vehicle. Es dóna la circumstància que tot apunta que aquesta persona hauria pogut patir una indisposició mèdica abans de produir-se l’accident, fet pel qual hauria aturat bruscament el seu vehicle i hauria patit l’encalç del camió.
 
En l’accident hi han intervingut 4 patrulles dels Mossos d’Esquadra, 2 dotacions de Bombers de la Generalitat i 2 ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 
Pel que fa a l’afectació viària, des d’aproximadament les 16.00 hores fins a les 17.56 hores, hi ha hagut un carril tallat a l’A-2 a Bell-lloc d’Urgell en sentit Barcelona per l’accident. Això ha provocat mig quilòmetre de retenció.
 
Una estona abans, en sentit contrari i en el mateix tram, però en sentit Lleida, durant una estona, entre 15.53 i 17.27 h, també hi ha hagut 1 carril tallat per un altre encalç d’un camió a un turisme. En aquest cas però no hi ha hagut ferits. Això també ha provocat 1 quilòmetre de congestió.


Comentaris

envia el comentari