Catalunya Diari

Piscines de franc pels nens sense recursos d'Almacelles

Piscines de franc pels nens sense recursos d'Almacelles| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Almacelles

 

L’Ajuntament d’Almacelles engega un any més la campanya perquè cap nen resident a la vila es quedi sense poder gaudir d’uns dies de piscina aquest estiu. Aquesta campanya va adreçada als fills de famílies que passin per greus problemes i dificultats econòmiques.

La idea del Consistori és facilitar-los unes entrades perquè puguin accedir a les piscines durant deu dies al llarg de la temporada estival. Amb aquests passis especials s’intenta obrir aquest recinte lúdic i estiuenc a tota la ciutadania, sigui quina sigui la seva situació econòmica i social. 
 
“Hem de contribuir, en la mesura del possible, a que aquests nens i nenes puguin gaudir també d’uns dies de piscina”, ha explicat l'alcalde d'Almacelles en funcions, Josep Ibarz.
 
La localitat intenta, segons posa de manifest l’alcalde, ser especialment sensibles amb les dures situacions en què es troben algunes famílies del municipi, i que sigui un lloc obert a tothom i on tothom hi pugui accedir. Per fer-se amb un d'aquests passis especials caldrà fer prèviament una sol·licitud i un informe favorable dels Serveis Socials de l’Ajuntament d’Almacelles.


Comentaris
Raul
Dir que s'intenta ser "especialment sensible", amb els infants sense recursos, per que es dona acces a 10 dies gratuïts "en tota la temporada", mentre tots els polítics ,d'aquests Ajuntament, tenen abonament de temporada gratuït, per ells i tota la seva familia, i els treballadors d'aquests Ajuntament disfruten d'un 50% de descompte, hem sembla una pressa de pèl i una falta de respecte a l'intel.ligencia de les persones. Es trist com es fa servir la greu situació d'algunes families per a fer política utilitzant els mitjans de comunicació.
Susana
Si el alcalde se quiere implicar que lo haga del todo porque a medias no vale la pena...dar 10 días es como darle un caramelo a un niño y quitárselo...ya que los altos cargos del ayuntamiento lo tienen gratis y ellos si se lo pueden permitir y los trabajadores del ayuntamiento tienen un 50% de descuento y también se lo pueden permitir...

envia el comentari