Catalunya Diari

PlaymobilAlpiclick arribarà a Alpicat aquest cap de setmana

PlaymobilAlpiclick arribarà a Alpicat aquest cap de setmana| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 

Alpicat celebra aquest cap de setmana, els dies 15 i 16 d'octubre, a La Unió, la primera edició de la Fira PlaymobilAlpiclick, un certamen lúdic i de col·leccionisme adreçat al públic familiar. L'entrada té un cost de tres euros.

Des de l’Ajuntament d’Alpicat, organitzador del certamen juntament amb ClickFactoryFest, s’ha fet una aposta ferma per una iniciativa de caire familiar i que suposa un nou pas dins la posada en marxa de projectes que dinamitzen Alpicat. És precisament aquesta vessant intergeneracional una de les que es pretén potenciar amb PlaymobilAlpiclick, atès que la fira posa en contacte d’una manera més estreta pares i fills a través d’una activitat lúdica.
 
Durant la fira, els visitants podran gaudir de diorames Playmobil, de jocs de taula, buscacliks, tallers creatius, projecció de pel·lícules Playmobil i actuacions en directe de màgia. Les activitats seran totes gratuïtes.
 
El preu de l’entrada serà de 3 euros (gratis per als menors de 3 anys), i part de la recaptació serà oferta a Aremi en forma de donació solidària, amb la qual cosa s’accentuarà la vessant benèfica de la fira.


Comentaris

envia el comentari