Catalunya Diari

Pluges fortes de fins a 30 litres en mitja hora arrenquen teulades a la zona de Ponent

Pluges fortes de fins a 30 litres en mitja hora arrenquen teulades a la zona de Ponent| ACN - Fotografia: lleidaalminut.com

 

Pluges fortes de fins a 30 litres en mitja hora han provocat algunes destrosses accentuades per les ventades que acompanyaven les tempestes a la zona de Ponent. Al Poal (Pla d’Urgell), el vent ha arrencat alguna teulada i ha obligat a intervenir els serveis d’emergència.

Les tempestes han anat acompanyades de pedra en alguns indrets com Mollerussa, on n’ha caigut de mides com un pèsol o una avellana. A Palau d’Anglesola (Pla d’Urgell) també n’ha caigut, fins i tot amb més intensitat. El telèfon d’emergències 112 ha rebut diverses trucades relacionades amb l’incident, segons s’ha informat des de Protecció Civil.
 
Un altre indret on la pluja ha caigut amb força ha estat a Linyola (Pla d’Urgell), on ha pedregat amb intensitat i ha causat danys diversos a piscines o al poliesportiu municipal. També ha afectat clavegueres i baixos per acumulació d’aigua, a falta de valorar els danys que hagi pogut causar al sector de la pagesia, segons ha informat l’alcalde del municipi, Àlex Mases.


Comentaris

envia el comentari