Catalunya Diari

Policia local i Mossos reforcen la seguretat al comerç d'Alcarràs

Policia local i Mossos reforcen la seguretat al comerç d'Alcarràs| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra han iniciat en la darrera setmana la denominada 'Operació Grèvol', el dispositiu policial i de seguretat que es porta a terme durant les festes de Nadal i fins l'11 de gener. Fins al moment, ja s'han visitat 109 comerços per donar consells de seguretat als comerciants i posar-se a la seva disposició per recollir les seves suggerències en matèria de seguretat.

Un agent de la Policia local d'Alcarràs i un agent del cos dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat pels carrers de la localitat per visitar diferents comerços i equipaments de restauració per tal d'explicar-los-hi en què consisteix aquest dispositiu.
 
També els informen sobre diferents consells de seguretat que s'han de tenir en compte durant aquests dies de Nadal, on s'acostuma a moure molta més gent als llocs de concentració comercial per fer les compres. Per exemple, vigilar amb els bitllets, per tal de comprovar-ne sempre la seva autenticitat; o evitar acumular grans quantitats de diners a les caixes registradores; també revisar tots els dispositius de vigilància (si es tenen càmares, alarmes...), entre d'altres.


Comentaris

envia el comentari