Catalunya Diari

Portes obertes a l'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell

Portes obertes a l'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell| Redacció - Fotografia: Generalitat de Catalunya

L’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell obre aquest dissabte les portes per apropar les seves instal·lacions a tothom que estigui interessat. Així, de 10.00 a 14.00 hores es podrà visitar l’àrea de serveis i els mostradors de handling, com la zona d’aire. Per tant, els visitants tindran accés també a la plataforma i la pista d’enlairament i aterratge.

La jornada comptarà amb la participació de pilots de la Federació Aèria Catalana, de manera que els visitants podran gaudir d’una mostra de diverses aeronaus.

La jornada de portes obertes, organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat mitjançant Aeroports de Catalunya, compta amb el suport de 'Benvinguts a pagès', una iniciativa promoguda per la Fundació Alícia, juntament amb l’Agència Catalana de Turisme i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, que pretén apropar el món rural i els productes de la terra.

En aquest sentit, el pàrquing de l’aeroport acollirà una exposició i venda de productes agrícoles perquè els visitants en puguin gaudir. A més, el restaurant de l’aeroport oferirà un menú especial, amb botifarrada i pa per sis euros.


Comentaris

envia el comentari