Catalunya Diari

Presó per dos germans acusats d'agredir dos Mossos que van intervenir en una baralla a la Seu d'Urgell

Presó per dos germans acusats d'agredir dos Mossos que van intervenir en una baralla a la Seu d'Urgell| ACN - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

La titular del jutjat penal 3 de Lleida ha condemnat a presó a dos germans acusats d'agredir dos Mossos d'Esquadra que van ser requerits per la policia local en una baralla que va tenir lloc a les quatre de la matinada del 3 de gener de 2016, a la sortida d'un bar musical de la Seu d'Urgell. 

Els joves, Kevin T. J., de 20 anys, i Daniel T. J., de 22, han reconegut que van agredir amb cops de puny els agents dels Mossos d'Esquadra i han acceptat les penes acordades per les parts, que inclouen una indemnització de més de 2.200 euros. A més, Kevin T. J., que té antecedents per fets similars, ha estat condemnat a un any i deu mesos de presó per un delicte d'atemptat a l'autoritat i a una multa de 1.440 euros per un delicte lleu de lesions. Daniel T. J., per la seva banda, ha estat condemnat a vuit mesos de presó per atemptat i a una multa de 480 euros per lesions.
 
Quan els agents van arribar al lloc, hi havia una desena de persones a l'exterior. Una d'elles, Kevin T. J., segons els Mossos, va ser qui es va mostrar més violent i va acabar detingut. Aquest jove va fins i tot intentar treure l'arma reglamentària a un dels agents però aquest ho va evitar i només es va endur la funda, per la qual li reclamen 51,84 euros. A més, haurà d'indemnitzar un dels agents amb 150 euros i a l'altre amb 1.760 euros per les lesions patides. El seu germà haurà d'indemnitzar amb 280 euros un dels agents.
 
La sala ha acordat suspendre a tots dos l'entrada a la presó si paguen la totalitat de la responsabilitat civil imposada; en total 2.241,84 euros.


Comentaris

envia el comentari